Poslanstvo JUB Akademije

Poslanstvo JUB Akademije je širiti znanje, izkušnje in nasvete različnim skupinam udeležencev predavanj, delavnic in izobraževanj. Namenjene so projektantom, arhitektom, nadzornikom v gradbeni dejavnosti ter upravnikom večstanovanjskih stavb. Posebno pozornost JUB Akademija posveča še izobraževalnim ustanovam in energetskim menedžerjem, ki želijo pridobiti certifikat EUREM.

Največ izobraževanj v okviru JUB Akademije je sicer namenjenih izobraževanju prodajalcev v dejavnosti trgovine, pa tudi izvajalcem – fasaderjem, keramičarjem in slikopleskarjem za dekorativno obdelavo zidnih površin. JUB Akademije ne izključuje niti izobraževanj tujih JUB-ovih distributerjev na zahodno evropskih trgih ter v JUB-ovih odvisnih družbah: na Madžarskem, Slovaškem, Češkem, v Romuniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, BIH, Makedoniji in na Kosovu.

V sodelovanju z OZS in ostalimi partnerskimi podjetji organiziramo regijske izobraževalne dogodke za profesionalne izvajalce

Družbi JUB in sekciji, ki v okviru OZS združuje skoraj 500 izvajalcev, so se pri projektu pridružila še podjetja Knauf Ljubljana, Z&Z in CRD, ki si prav tako prizadevajo za bolj tesno sodelovanje s slovenskimi izvajalci slikopleskarskih del. S pripravljenimi izobraževanji želimo prispevati k dvigu ravni znanja in izboljšanju kakovosti storitev slikopleskarjev, ki se bodo tako seznanili z uporabo sodobnih orodij, novih materialov in tehnologij, ki jih proizvajalci predstavljajo na slovenskem tržišču, hkrati pa tudi hitreje in učinkoviteje zasledovali svoje interese pri pripravi ponudb in obračunih opravljenih del. Izobraževalni dogodki za slikopleskarje potekajo prek območnih obrtno-podjetniških zbornic.

jub akademija
Aktualna izobraževanja

Trenutno ni izobraževanj. Vabimo vas, da nas spremljate še naprej.

Galerija