Zaposlitev

Želite spremeniti svojo karierno pot in razviti svoje potenciale? Delite naše vrednote: strast do zmage, navduševanje kupcev, odgovornost, poštenost in spoštovanje, inovativnost ter kreativnost?

V JUB-u smo zavezani k ustvarjanju urejenega delovnega okolja, v katerem zaposlenim zagotavljamo varnost in spoštovanje ter skrbimo za njihov razvoj in zadovoljstvo.

Pridružite se ekipi mednarodno uveljavljenega slovenskega podjetja, kjer skupaj skozi generacije skrbimo za barvit, topel in zdrav dom!

 

Prosta delovna mesta JUB d.o.o.

 

Elektro vzdrževalec 

Skladiščno transportni delavec - obrat Nova vas

Skladiščno transportni delavec - obrat Dol

Operater proizvodne linije - obrat Dol

Operater proizvodne linije - obrat Nova vas

 

 

 

Prosta delovna mesta JUBHome d.o.o.

 

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest. Vabimo vas, da nas spremljate še naprej.

 

 

Zaključeni razpisi

Specialist digitalnih komunikacij (m/ž)

Koordinator JUB Akademije (m/ž)

Knjigovodja (m/ž)

 

 

Zakaj se zaposliti v podjetju JUB?

Že več kot 145 let ustvarjamo barvito ugodje bivanja in narekujemo trende. Ponujamo vam priložnost, da se pridružite mednarodno uveljavljenemu slovenskemu podjetju, ki ponuja široko paleto izdelkov in storitev s področja barvnih premazov in fasadnih sistemov. Številnim kupcem je JUB prva in edina prava izbira, zdaj pa vam ponujamo priložnost, da naša prva izbira postanete tudi vi.

 

Kaj nudimo svojim zaposlenim?

Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje. Poslujemo družbeno odgovorno in zagotavljamo visoko kakovost vseh funkcij podjetja na evropskem nivoju ter stremimo k nenehnemu izboljševanju našega delovanja. V JUB-u smo zavezani k ustvarjanju urejenega delovnega okolja, v katerem zaposlenim zagotavljamo varnost in spoštovanje ter skrbimo za njihov razvoj in zadovoljstvo. 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si