Izobraževanja slikopleskarjem odpirajo nove priložnosti

V sodelovanju z OZS in ostalimi partnerskimi podjetji organiziramo regijske izobraževalne dogodke za profesionalne izvajalce.

Družbi JUB in sekciji, ki v okviru OZS združuje skoraj 500 izvajalcev, so se pri projektu pridružila še podjetja Knauf Ljubljana, Z&Z in CRD, ki si prav tako prizadevajo za bolj tesno sodelovanje s slovenskimi izvajalci slikopleskarskih del. S pripravljenimi izobraževanji želimo prispevati k dvigu ravni znanja in izboljšanju kakovosti storitev slikopleskarjev, ki se bodo tako seznanili z uporabo sodobnih orodij, novih materialov in tehnologij, ki jih proizvajalci predstavljajo na slovenskem tržišču, hkrati pa tudi hitreje in učinkoviteje zasledovali svoje interese pri pripravi ponudb in obračunih opravljenih del. Izobraževalni dogodki za slikopleskarje bodo potekali prek območnih obrtno-podjetniških zbornic, prvega pa so v okviru OOZ Maribor že uspešno izvedli januarja letos.   

Aktualna izobraževanja

 OOZ Ptuj, Vošnjakova 13, 7.4. 2023 ob 8.30 uri

👉 Več o programu in prijava

Program izobraževanja

Po zaključku 3-urnega izobraževanja bodo udeleženci pridobili certifikat, ki bo pomembno vodilo potencialnim strankam pri izbiri izvajalcev za kakovostno izvedbo slikopleskarskih del. (Za več informacij klikni "TUKAJ")

 

Na dogodek se prijavi "TUKAJ".

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si