Barve s funkcionalnim učinkom

NOVO! Barve s funkcionalnim učinkom s katerimi boste prinesli veliko igrivosti in možnosti za kreativnost v prav vsako sobo vašega doma.

DECOR Blackboard paint nudi odlično podlago za pisanje s kredo, v sistemu z DECOR Magnetic base in DECOR Magnetic paint pa na pobarvanih površinah dobite še magnetni učinek. Odlična izbira za vse velike in male kreativne glave!

 

Oglejte si, kako je arhitektka Nina Štajner preprosto nanesla premaze in brez težav del stene v kuhinji spremenila v funkcionalno površino.


 

DECOR Blackboard paint, barva za pisanje s kredo, je TOP IZBIRA za dekorativno obarvanje notranjih sten, ki nudijo odlično podlago za pisanje s kredo in brisanje.

DECOR Magnetic base, masa za izravnavanje z magnetnim učinkom, je TOP IZBIRA za notranje zidne površine, kot so konferenčne sobe, šole, vrtci, restavracije in drugje, kjer želimo doseči močan magnetni učinek. Izdelek primeren tudi za kuhinje, otroške sobe ipd.

DECOR Magnetic paint, barva z magnetnim učinkom, je TOP IZBIRA ZA notranje zidne površine, kot so konferenčne sobe, šole, vrtci, restavracije in drugje, kjer želimo doseči močan magnetni učinek. Izdelek primeren tudi za kuhinje, otroške sobe ipd.

 

Kako pripraviti funkcionalne površine?

Za pripravo 'magnetne površine' v grafitnem odtenku:

DECOR Magnetic base (2 sloja)

DECOR Magnetic paint (2 sloja)

 

Za pripravo 'magnetne površine' v poljubnem odtenku priporočamo sistem:

DECOR Magnetic base (2 sloja)

DECOR Magnetic paint (2 sloja)

JUPOL Gold/Latex (2 sloja)

Za pripravo 'magnetne površine', po kateri je možno pisati s kredo priporočamo sistem:

DECOR Magnetic base (2 sloja)

DECOR Magnetic paint (2 sloja)

DECOR Blackboard paint (2 sloja)

Možna je samostojna uporaba izdelkov DECOR Magnetic base/paint, vendar je potrebno za doseganje enakega magnetnega učinka povečati število slojev.

 

Imate vprašanje za naše strokovnjake? Kliknite tukaj.

 

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si