Barva leta 2022

Leto 2022 bo sijalo v barvi leta Dusty pink - Family 100E. Barva leta 2022 je pepelno rožnata, nežna in ženstvena, ki s svojim zemeljskim tonom izžareva domačnost, umirjenost, toplino in varnost.

S svojim trendovskim odtenkom izraža najnovejše smernice s področja mode, interierja in arhitekture. Pripročamo kombinacijo z mehkimi, zlasti bež in rjavkastimi zemeljskimi odtenki, ter s toplim lesom, tekstilom in kovinami, kot sta rose gold in tudi baker, ali pa s hladnejšimi, sivimi niansami.

 

Ker je pri oblikovanju notranjih prostorov izbira barv naša prioriteta, je pomembno, katere odtenke in kakšne kombinacije barv, tekstur in materialov bomo v prihodnjem letu uporabljali v naših bivalnih prostorih.

   

   

Barva leta 2022 v nas vzbuja prijetne občutke ter v notranjih prostorih zagotavlja naše dobro počutje in razpoloženje. Značaj izbranega odtenka barve leta 2022 v sebi združuje nežnost, privlačnost, toplino, strast in energijo, pa tudi navdih, potrpežljivost, zavzetost in motiviranost, z eno besedo – ženstvenost, ki se ji nihče ne more upreti.

 

   

   

 

''Ko izberem prave barve... Mi pričarajo najlepša jutra.

In skozi dan negujejo mojo najbolj nežno plat.

Me spodbujajo, da ostajam kreativna, samozavestna…

In, da si drznem razmišljati izven okvirjev.

Poskrbijo, da se v svojem domu vedno

počutim udobno in zadovoljno.

Moje življenje je lepše v pravih barvah.''

   

   

 

Barva leta 2022
Barva leta 2022
Barva leta 2022
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si