Barva leta 2020

Barva leta 2020 je LOVE 385A. Pravimo ji tudi "bakrena ljubezen" ...

Za barvo leta 2020 je bil izbran topel oranžen odtenek z rahlim rjavkastim podtonom, ki spominja na rdečo zemljo, opečne strehe starih mestih jeder, jesenko listje in tlečo žerjavico ter v opazovalcu vzbuja občutke topline, nostalgije in udobja.

     

     

 

Zamolklo oranžen ton barve leta posebno lepo zažari v kombinaciji s sorodnimi odtenki toplega spektra barve lestvice ter pridihom bleščečih glamuroznih detajlov.

     

     

 

Za kar se da umirjen učinek ambienta velja barvo leta kombinirati z nežnimi bež niansami, propustnim lesom in pa pletenimi mehkimi teksturami.

 

Na področju oblikovanja prostora je izbran oranžen odtenek zelo hvaležna barva, saj v prostor vnese toplino in mehkobo ter poudarja njegovo domačnot in udobje.

     

 

Mehka toplo oranžna barva v interjerjih ustvari neponovljivo prijeten ambient. Zaradi nevsiljive narave pa je še kako dobrodošla tudi na fasadnem ovoju objekta.

     

Razkrivamo ... BARVA LETA 2020
Razkrivamo ... BARVA LETA 2020
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si