DECOR Chess

Dekorativna tehnika z metalik učinkom bo prinesla duh ekstravagance in futurizma na katero koli stensko površino. S štirimi ultra modernimi že pripravljenimi odtenki (bronasta, metalik siva, zlata in črna) ter z enostavnim nanosom vsakdo lahko vdihne sapico glamurja svojemu bivalno-poslovnemu ambientu.

Tehnika Chess obljublja prav glamurozen videz za vsak interier, ki mu želite dodati duh modernizma in elegance.

Tehnika Chess
DECOR Chess

 

 

Priprava in postopek izdelave

Priprava podlage

1. Podlaga mora biti trdna, suha in čista, brez slabo vezanih delcev, prahu, oljnih madežev in druge umazanije.
2. Površine zgladimo z izravnalno maso iz družine JUBOLIN. Pustimo 12h, da se posuši. Posušen sloj pobrusimo in odprašimo.

 

Postopek izdelave

Nanos JUPOL Gold

 

Predbarvamo (s čopičem, valjčkom ali airless napravo) v ustreznem odtenku z JUPOL Latex/Brilliant/Gold (niansirano na JUMIX mešalnicah po barvni karti JUB FF). Počakamo 4 do 6 ur, da se posuši.

Nanos DECOR Glamourja

 

DECOR Glamour v želenem odtenku (niansirano na JUMIX mešalnicah po barvni karti JUB FF), nanašamo s čopičem z izmeničnimi potezami (najprej horizontalno, potem vertikalno, kot prikazano na sliki) tako, da oblikujemo šahovsko ploščo.

 

Pozor: Zaradi hitrega sušenja DECOR Glamour nanašamo v vertikalnih pasovih širine cca 60cm. Pustimo, da se suši od 4 do 6 ur.

Orodje in material

Orodje

  • valjček
  • čopič
  • širok dekorativni čopič
  • pištola za brizganje

Material

  • JUPOL Gold
  • DECOR Glamour
DECOR Chess
DECOR Chess
DECOR Chess
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si