Kopalnica brez ploščic? Zakaj pa ne!

Planirate prenovo kopalnice in iščete alternativo keramičnim ploščicam? Naj vas navduši naš HYDROSOL Decor sistem, ki učinkovito nadomešča klasične keramične obloge, je preprost za vzdrževanje, popolnoma vodotesen, predvsem pa nudi estetski izgled.

  

Poleg neomejene igre z vzorci, niansami, barvami in detajli, ki jih lahko vpeljete v prostor, se izognete tudi dolgotrajnemu čiščenju ter skrbi pred algami in plesnijo.

Individualno svetovanje 

Se torej spogledujete z idejo nove kopalnice brez ploščic, pa imate še kar nekaj vprašanj? Oddajte povpraševanje za  individualno svetovanje na katerem boste izvedeli vse o sistemu.

Že imate izvajalca?     

Če ste med tistimi, ki vas je HYDROSOL Decor sistem že navdušil, vendar še iščete izvajalca, vam pri tem lahko pomagamo. Pri nas imamo bazo certificiranih izvajalcev iz vseh slovenskih regij. Če želite prihraniti na času pri iskanju in obenem dobiti ustreznega izvajalca, vas vabimo da nam pišete.

Ne spreglejte! Predstavitev HYDROSOL Decor sistema v Jub Design Studiu

V JUB Design Studiu redno organiziramo predstavitve HYDROSOL Decor sistema. Na dogodku vam predstavimo omenjen sistem, odgovorimo na vsa vprašanja, spoznali in povezali pa se boste tudi z izvajalci, ki delajo s sistemom. Ogledali si boste lahko še končne podobe kopalnic in morda med njimi našli idealno zase.

   

  

 

   

 

    

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si