Navdih iz narave in misel na naš planet sta vodila izbor JUB-ove barve leta 2023. Njena zgodba izhaja iz zastavljene misije: zmanjšati odpadke, več reciklirati, ponovno uporabljati surovine in premišljeno skrbeti za naše okolje. Zvezda leta 2023 je tako postal nebesno modri odtenek Freedom 520D.

JUB barva leta 2023
Kombinacija nebesno modre barve z ostalimi odtenki

Ustvarite zavetje v svojem domu in srcu. Dotaknite se neba, občutite naravo in na novo osmislite svoj dom. Svoj dom želimo spremeniti v varno zavetje, kjer se lahko sprostimo, pozabimo na stres delovnega dne in uživamo v kakovostnem bivalnem okolju ter času s svojo družino.

barva leta 2023 interier spalnica
barva leta 2023 interier

S prepletanjem različnih modrih ali sorodnih tonov s hladnega spektra barvne lestvice (npr. zeleni, turkizni) na vzorcih pohištva, stenskih tapetah ali v dekorativnih dodatkih, kot so zavese, preproge, blazine, keramika z retro vzorci in sobne rastline, dosežemo pomirjujoč učinek in razbijemo monotonijo.

Dodajte obstoječim izdelkom nov izgled

Na novo ustvarjeni in uporabljeni naravni kosi dodajo vašemu prostoru bogastvo občutkov ter brezčasne kakovosti.

barva leta 2023 reuse1
barva leta 2023 reuse2
barva leta 2023 reuse3
barva leta 2023 reuse4

Narava nam daje življenje, ohranimo jo. Za nas je ključno ustvarjanje prijetnega bivalnega prostora za trenutke, ki vas podpirajo v življenju. V JUBU s pridobljenim certifikatom EU Ecolabel, ki upošteva celoten življenjski cikel izdelka (LCA) in zagotavlja zmanjšanje njegovega učinka na okolje, podpiramo trajnostni razvoj za naš planet – naš dom. Narava ni le vir navdiha, je življenje. Za vas smo jo ohranili v nebesno modri.

barva leta 2023 navdih iz narave
barva leta 2023 navdih iz narave 2
barva leta 2023 navdih iz narave 3
barva leta 2023 navdih iz narave 4

Ne spreglejte!

Barva leta v JUPOL Trendu. Zapakirana kot že pripravljena  notranja zidna barva JUPOL Trend Sky blue.

Preberite več
SLIDER_JUPOL Trend_Sky Blue_NOVO_SEP23