Barva leta v JUPOL Trendu

Navdih iz narave in misel na naš planet sta vodila izbor JUB-ove barve leta 2023. Njena zgodba izhaja iz zastavljene misije: zmanjšati odpadke, več reciklirati, ponovno uporabljati surovine in premišljeno skrbeti za naše okolje. 

Zvezda leta 2023 je postal nebesno modri odtenek Freedom 520D, ki smo ga zapakirali v že pripravljeno notranjo zidno barvo JUPOL Trend Sky blue.

 

  

Barva leta 2023 ima pridobljen certifikat Ecolabel, ki kot znak Evropske unije dokazuje doseganje najvišjih standardov v odnosu do okolja, zato je primerna tudi za otroške sobe.

Modra barva v naravi predstavlja neskončnost, brezmejnost in globino ter daje občutek sprostitve in zaupanja. Modrina na stenah pa ima tudi funkcionalno vrednost:

  • prostor optično poveča,
  • vanj vnese svežino in sproščenost

   

  

Odtenek Sky blue lahko kombiniramo z drugimi že pripravljenimi odtenki JUPOL Trend, npr.:

  • z JUPOL Trend Graphit v prostoru ustvarimo dramatičen, eleganten videz, ki ga še dodatno lahko poudarimo s črnimi (kovinskimi) dodatki (lučmi, stoli, okvirji slik …);
  • z JUPOL Trend Latte v bolj nežni, nevpadljivi, topli, naravni kombinaciji prostor znatno otoplimo;
  • z JUPOL Trend Papaya ustvarimo bolj vpadljiv videz, ki v prostor vnese toplino in igrivost;
  • v kombinaciji z nežnimi, čistimi, pastelnimi odtenki, kot je Pink gin, pa lahko lepo popestrimo otroške sobe. 

                            

       

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si