Zaščita za les in kovino

Les darilo narave

Les v svoji osnovni obliki daje svojevrsten pečat prisotnosti narave v našem domu. Lesene obloge zunaj in v notranjih prostorih ter pohištvo iz naravnega lesa nam dajejo občutek topline in domačnosti. Kot naraven material je les izpostavljen staranju in raznim škodljivcem, zato ga je potrebno primerno zaščititi in negovati. Za zaščito lahko uporabimo lazurne premaze, pri katerih zaradi prosojnosti ostane tekstura lesa vidna, ali pa pokrivne barve v različnih barvnih odtenkih, ki so na voljo tudi v sistemu JUMIX.

 

Nasveti
Zaščita lesa

Lazurni premazi JUBIN s prosojnimi mikropigmenti prodirajo skupaj z vezivom v les in ga ščitijo pred obremenitvami okolja, hkrati pa ohranjajo njegov naraven videz. Les, ki je izpostavljen zunanjim vplivom, je potrebno zaščititi pred škodljivci – insekti in delovanjem mikroorganizmov ter v izogib možnemu trohnenju in modrenju lesa. V podjetju JUB ponujamo izjemno učinkovit izdelek za zaščito lesa − JUBIN Impregnacia. JUBIN Decor je primeren za sistemsko zaščito lesa skupaj s temeljnim premazom in podari barvani površini čudovit estetski videz.

Zaščita kovine

V naših domovih pogosto najdemo tudi kovinske površine, ki jih je zaradi rjavenja nujno treba protikorozijsko zaščititi, sočasno pa barvana površina postane tudi prijetnejša. Med izdelki blagovne znamke JUBIN posebej izpostavljamo JUBIN Metal, ki odlično ščiti kovinske površine brez predhodnega nanašanja temeljnega premaza. Izdelek ima odlične protikorozijske lastnosti in ga je mogoče nanašati neposredno na kovino. V sistemu z JUBIN Metal primer se lahko uporablja tudi na podlagah: aluminij, cink, baker.

JUB Design Studio

Vstopite

Barvna karta

Oglejte si
Program JUB Design Studio vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si