Zaposlitev

Temeljni cilj, ki si ga na področju ravnanja z zaposlenimi prizadeva uresničiti Skupina JUB, je oblikovanje in zagotavljanje optimalne kadrovske in izobrazbene strukture zaposlenih.

Med temeljna področja upravljanja s kadri tako poleg premišljene politike zaposlovanja sodi še zagotavljanje učinkovitega sistema nagrajevanja in napredovanja, skrb za nenehno izobraževanje in razvoj zaposlenih ter spremljanje njihovega zadovoljstva.

 

Prosta delovna mesta

 

Vodja prodajnega območja (m/ž) za Gorenjsko regijo

 

Prijave zbiramo do 27.8.2017

 

Ponujamo Vam zanimivo delo v urejenem delovnem okolju v razvijajočem se mednarodnem podjetju. Vse kandidate, ki izpolnjujejo navedene pogoje in vidijo v ponujenem izziv, vabimo, da nam pošljejo ponudbe s priloženim življenjepisom in dokazili po pošti ali el. pošti na naš naslov:

JUB kemična industrija d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani, s pripisom »Za razpis« ali po e-pošti: zaposlitev@jub.si

 

 

Prosta delovna mesta JUBHome

Vodja gradbišč m/ž

Prijave zbiramo do 10.9.2017

 

Prošnje z dokazili o izobrazbi pošljite na naslov zaposlitev@jub.si ali na naslov JUBHome, energijsko varčne hiše, d.o.o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani najkasneje do 10. 9. 2017.

 

 

Zaključeni razpisi

Strokovni sodelavec v kontrolingu (m/ž)

Tehnik v kontroli kakovosti (m/ž)

Tehnolog v proizvodnji (m/ž)

Viličarist (m/ž)

Vzdrževalec JUMIX sistema (m/ž)

Razvojno alikativni inženir (m/ž)

Tehnično prodajni predstavnik na terenu (m/ž) za Primorsko in Gorenjsko regijo (dve delovni mesti)

Proizvodni inženir (m/ž)

Prodajni predstavnik za tuje trge (m/ž)

Produktni vodja - profi (s poudarkom na izolacijah in fasadnem programu) (m/ž)

Demonstrator – fasader, slikopleskar (m/ž)

Izdelovalec disperzijskih izdelkov (m/ž)

 

 

Program JUB Design Studio vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si