Z JUPOL-om DO OTROŠKIH NASMEHOV V VILI ŠUMICI

Ta vikend bomo Jubovci humanitarno prenovili počitniški dom v Kranjski Gori.

Praznovanje 50-letnice JUPOL-a letos obeležujemo s številnimi humanitarnimi projekti na območju 10 držav, kjer je blagovna znamka uveljavljena že 5 desetletij. V Sloveniji smo se v ta namen povezali z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje in se vključili v program Veriga dobrih ljudi in Botrstvo v Sloveniji, humanitarne aktivnosti pa potekajo že od pomladi in se bodo nadaljevale vse do jeseni. V sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste – Polje bomo letos 50 socialno ogroženim družinam podarili barvo JUPOL za obnovo stanovanj, 24. maja pa bomo zaposleni v JUB-u zavihali rokave in začeli z barvito prenovo počitniškega doma Vila Šumica v Kranjski Gori, kjer letujejo otroci iz vse Slovenije. Prenova prostorov se bo zaključila v soboto, 25. maja.

Počitniški dom ima štiri etaže in 71 ležišč, zgrajen pa je bil v letu 1936. V dveh dneh bomo Jubovci v njem prebarvali otroške sobe, pripadajoče kopalnice in vezne hodnike po etažah, v pritličju pa tudi jedilnico, kuhinjo ter službene in skupne prostore. Barvno študijo, ki vključuje koncept poslikave prostorov ter izbor nians, so pripravili naši arhitekti svetovalci iz JUB Design Studia,  predhodno pa so jo uskladili tudi z željami zaposlenega osebja iz tega letovišča.  

Prenova Vile Šumice bo kot kamenček dopolnila letošnji JUB-ov humanitarni mozaik, ki bo ob jubileju odražal celotno podobo praznovanja 50-letnice JUPOL-a na tržiščih, kjer JUB posluje preko svojih družb. JUPOL, ki je tu prisoten že desetletja, je naša najuspešnejša in najmočnejša blagovna znamka, zato smo v podjetju nanjo upravičeno ponosni. 

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si