Triglavski dom na Kredarici bomo začeli barvati to soboto

Z barvito prenovo zunanjega pročelja in notranjih prostorov Triglavskega doma na Kredarici bomo v JUB-u začeli to soboto, 7. julija, dela pa bodo potekala od jutra do večera in bodo zaključena predvidoma v ponedeljek, 9. julija. Po posvetu s predstavniki Planinskega društva Ljubljana – Matica, ki kočo na Kredarici upravlja, ter po najnovejših podatkih Agencije RS za okolje, da bo vreme šele od sobote dalje ugodno za izvedbo pleskarskih del, bo tako 20 zaposlenih iz družbe JUB v okviru akcije Z JUBINI na vrh Slovenije v treh dneh prenovilo okoli 800 kvadratnih metrov lesenih in drugih zidnih površin. To bo zagotovo razveselilo zlasti tiste obiskovalce gora, ki se bodo že na samem začetku planinske sezone odpravili na to našo najvišjo planinsko postojanko, ki ni bila generalno prenovljena že od leta 1984. Vse ljubitelje gora organizatorja vabita, da obnovitvena dela od sobote do ponedeljka redno spremljajo na FB strani JUB Slovenija, na JUB-ovem YT kanalu ter preko spletnih strani www.jub.si in www.pd-ljmatica.si.  

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si