Prednosti kopalnic brez ploščic prinaša HYDROSOL Decor

Kopalnica je prostor, kjer se naš dan zjutraj začne in pred spanjem tudi konča.

Poslovite se od ploščic in pozdravite HYDROSOL Decor, ki zagotavlja izjemen estetski izgled v barvi po vašem okusu, vodotesno zaščito, popolno vodoodbojnost ter enostavno vzdrževanje in čiščenje. 

V novogradnjah kopalnici že pri načrtovanju in oblikovanju prostorov posvečamo vedno več pozornosti, saj si želimo urediti sodoben ambient, ki nam bo pomenil veliko več kot prostor, namenjen zgolj higieni.

Tudi tiste, ki ste se svoje kopalnice v hiši ali stanovanju že naveličani in si želite, da bi bila prostornejša in svetlejša, pa vas od sanacije odvrača zamudni poseg z menjavo neprivlačnih keramičnih ploščic z neestetskimi fugami ali bordurami ter z vsem neredom vred, naj takoj pomirimo, danes si lahko z novimi JUB-ovimi materiali in z manjšimi gradbenimi posegi tudi v obstoječih bivalnih objektih ustvarite trendovsko kopalnico, ki bo postala priljubljen prostor za vašo sprostitev.

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si