Odprtje centra sonaravne gradnje

Jutri dopoldne bomo svečano otvorili Center sonaravne gradnje Gnezdo, ki bo na enem mestu ponujal vse naravne materiale za okolju in zdravju prijazno gradnjo in obnovo objektov, med njimi tudi našo novo blagovno znamko Nativa. JUB se tako ponovno vrača k svojim začetkom in skupaj s sodelavci iz družbe Gnezdo d.o.o. bomo obudili več kot pet desetletij stare recepture, ki so jih uporabljali prvi gradbeni in slikopleskarski mojstri.

Med naravnimi gradbenimi izdelki blagovne znamke Nativa in širokem naboru izdelkov tujih in domačih proizvajalcev so graditeljem na voljo naravne zidne barve, olja, voski, ilovnati in apneni materiali za gradnjo, naravni izolacijski materiali in leseni podi. Center bo v prihodnje postal tudi informativno in izobraževalno stičišče, v njem bodo uporabniki lahko spoznavali in se učili različnih tehnik gradnje in nanašanja barv, spremljali novosti in spoznavali materiale za sonaravno gradnjo. 

        

Vabljeni, da se jutri popoldne oglasite na Štuli 10 v Šentvidu, sodelujete na popoldanskih delavnicah ali pa si ogledate naš novi specializirani center.  

Seznam popoldanskih delavnic od 16.00 do 18.00:

  • Tradicionalna japonska zaščita lesa;
  • Delavnica naravna zaščita lesa (cca.15 minut);
  • Predstavitev naravnih barv (cca.20 minut);
  • Ilovica in ilovnati ometi;
  • Praktični prikaz grobega ometa na trstiko. 
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si