Novinarsko srečanje: predstavitev jubilejne 20. humanitarne akcije slikopleskarjev

6. novembra bo v prostorih OZS potekalo novinarsko srečanje z namenom predstavitve jubilejne 20. humanitarne akcije slikopleskarjev, kjer je JUB glavni sponzor že vseh dvajset let.

Akcija, ki se je skromno začela na Ptuju je s kroženjem in menjavanjem lokacij po Sloveniji animirala ogromno slovenskih slikopleskarjev, osrečila in animirala veliko učencev, učiteljev, otrok, vzgojiteljic, zdravstvenega osebja in bolnikov. V zadnjih petih letih je z udeležbo slikopleskarjev iz drugih evropskih držav dobila že mednarodni pridih in postaja zgled za tuja slikopleskarska združenja in vzorec promocije evropskega združenja slikopleskarjev UNIEP.

Tokrat bo barvita prenova prostorov potekala 23. novembra v OŠ Nove Fužine v Ljubljani, ki letos praznuje 30 let.

Več o dogodku.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si