JUB na Čarobnem dnevu v Arboretumu

Bojanova ustvarjalna slikarska delavnica za otroke, linija DIPI niansirnih sredstev in privlačna aplikacija JUB Home painter za uporabnike pametnih telefonov

Čarobni dan je v zadnjih devetih letih prerasel v odmevno prireditev, ki svojim obiskovalcem s celodnevnim programom in raznolikimi aktivnostmi ponuja odlično priložnost za družinska doživetja, igre, ples, zabavo, rekreacijo in ustvarjanje. V Arboretumu Volčji Potok, ki so ga na drugo septembrsko nedeljo obiskale številne družine z otroki iz vse Slovenije, smo predstavili naše barve za dom in druge novosti. 

 

        

Malčki in šolarji so se lahko na našem razstavnem prostoru udeležili Bojanove velike slikarske delavnice, ki je bila znova med najbolj obiskanimi. Pod drevesnimi krošnjami so lahko otroci ustvarjali imenitne risbice na slikarskih stojalih ali pa na stiroporu barvali svoje najljubše like iz animiranih filmov. Bojan, ki ga vsi dobro poznamo iz istoimenske risanke, jih je pri delu ves čas spodbujal, sicer pa so bile barvite kombinacije mladih ustvarjalcev, razstavljene na letošnji slikarski galeriji, tudi letos deležne mnogih pohval ter občudovanja mimoidočih.  

  

  

Obiskovalcem na razstavnem prostoru smo podarili tudi vzorce že pripravljenih barvnih odtenkov, da bi doma lahko preverili, kako posamezna barva deluje na  izbrani stenski površini. Dodatno smo tistim, ki se bodo odločali za prenovo bivalnih prostorov, predstavil tudi privlačno novost, aplikacijo JUB Home painter za pametne telefone. Uporaba aplikacije, ki vam omogoča vizualizacijo želenih barvnih kombinacij v različnih prostorih vašega doma, je povsem enostavna. Potrebujete le fotografijo prostora, ki ga želite preurediti, v barvni karti JUB Favourite feelings pa izberete še svoj priljubljen odtenek. S pomočjo te brezplačne aplikacije, ki je dostopna v Google play in i-Store, boste lahko izbirali tudi odtenke za fasado objekta ter primerjali možne kombinacije in rešitve, preden boste sprejeli končno odločitev. Za čim boljšo uporabniško izkušnjo vam bo kalkulator porabe ponujal tudi izračun potrebne količine barv za določen prostor ali prenovo zidne površine. 

   

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si