Izbran Produkt leta 2020 je JUBIN Decor universal

V Ljubljanskem lutkovnem gledališču so v torek 11. februarja, podelili priznanja Izbran Produkt leta za nove, izboljšane, spremenjene in inovativne produkte, ki so jih za najboljše v svojih kategorijah izbrali potrošniki sami.

Nagrado je prejel tudi naš izdelek JUBIN Decor universal, ki je najboljša izbira za dekorativno zaščito lesenih in kovinskih površin v sistemu z ustreznim temeljnim premazom.

Uporablja se za: igrače in igrala, lesene strešne konstrukcije, napušče in druge opaže, ograje, stavbno in vrtno pohištvo, radiatorje in radiatorske cevi, ohišja strojev, konstrukcij nadstreškov ... Omogoča odlično pokrivnost in UV-zaščito pred vremenskimi vplivi.

Primeren je tako za zunanje kot tudi za notranje prostore. Še posebej je primeren za notranje prostore, saj je brez neprijetnega vonja, odlikuje ga dolgotrajna obstojnost. Ima zelo nizko emisijo v prostoru ter je okolju in uporabniku prijazen izdelek, kar potrjuje  A+ certifikat.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si