Blagovna znamka JUPOL že devetič zapored Trusted Brand 2016

V Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani so letos že desetič zapovrstjo podelili priznanja Trusted Brand 2016 blagovnim znamkam, ki jim Slovenci najbolj zaupamo. Slovenski potrošniki so v kategoriji barve za dom za zmagovalko znova proglasili blagovno znamko JUPOL, ki je s svojo tradicijo na našem trgu prepoznavna že 47 let, kot ugledna blagovna znamka pa se je uveljavila tudi na mnogih drugih evropskih tržiščih. Ime JUPOL je med našimi kupci  že desetletja sinonim za kakovostno notranjo zidno barvo, z njo pa je ne nazadnje povezan tudi strm in uspešen razvoj JUB-a v zadnjih petih desetletjih.

Revija Reader's Digest eno največjih potrošniških raziskav izvaja že šestnajsto leto, slovenski anketiranci pa izdelke v različnih kategorijah ocenjujejo zadnjih deset let. V kategorijo barve za dom  najbolj zaupanja vredne blagovne znamke potrošniki razvrščajo deveto leto, dobitnica tega uglednega priznanja za  barve iz družine JUPOL pa je vsako leto prav družba JUB. Pečat zaupanja Trusted Brand 2016 bo tako na izdelkih iz družine JUPOL potrošnikom tudi v prihodnje vodilo za dober nakup. 

  

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si