Jubosan W130

Shtresë restaurimi WTA
Jubosan W130

Opis

Jubosan W130 shtresë restaurimi është i destinuar për ndërtimin e shtresave të reja mbi mure me lagështi.

Veçoritë

  • Jep rezultate të shkëlqyera në rehabilitimin e mureve me lagështi;
  • Shtresë e refl ektimit te fortë të ujit;
  • Depërtueshmëri të madhe të avullit;
  • Përqueshmëri të favorshme termike;
  • Nuk mundëson rritjen kapilare të ujit;
  • Lehtë mund të ngjyroset ose përmirësohet më shtresë dekorative;
  • Në përputhje me kërkesat EN 998-1

Podrobnosti

Priprava in nanašanje 
ZajemalkaLopaticaIzravnava z leseno letvijoOrodje očistimo z vodo

Përdorimi

Cca. 7 kg/m2 në trashësi të shtresës prej ca.1 cm;

Paketimi

Qese letre 12 kg.

 

Para perdorimit gjithmonë lexoni listën teknike dhe të sigurisë

Dokumenti

Lastnosti 
CE 998-1
m2
0 kg
Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si