Učinkovitost dela pri energetskih sanacijah stavb, Portorož 22. 10. 2020

V Portorožu bo na lokaciji podjetja Kurivo Gorica, PE Lucija s sedežem na Liminjanski 113 potekalo strokovno srečanje z izvajalci zaključnih del v gradbeništvu.

Slikopleskarji in fasaderji se bodo seznanili z novimi pristopi pri delu na objektih, ki jim lahko občutno olajšajo delo pri energetskih sanacijah fasad ter drugih izvedbenih delih. Na dogodku bodo poleg sanacije površin z razpokami in obnovitvenim barvanjem potekale še druge praktične predstavitve strojnih nanosov različnih izdelkov iz JUB-ovega prodajnega programa, kot so nanašanje barv za les in kovino JUBIN, nanašanje dekorativnih zaključnih slojev ter fasadnih in notranjih barv JUPOL, pa tudi izravnalnih mas JUBOLIN. Praktične prikaze nanašanja bodo v sodelovanju z našimi demonstratorji izvajali tudi inštruktorji podjetja Wagner.

Srečanje je namenjeno izvajalcem - slikopleskarjem in fasaderjem.

 

📍 Lokacija: Kurivo Gorica PE Lucija, Limljanska 113, 6320 Portorož

📆 Termin: 22. 10. 2020

⏰ Ura: 9:00 - 11:15

 

Program v celoti si lahko ogledate TUKAJ.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si