Učinkovitost dela pri energetskih sanacijah stavb, Murska Sobota 14. 10. 2020

❕ Zaradi zaostrovanja ukrepov zoper koronavirus strokovno srečanje žal odpade ❕.

 

V JUB-u bomo 14. oktobra s svojimi izdelki in demonstratorji sodelovali na strokovnem srečanju za slikopleskarje in fasaderje, ki bo tokrat potekalo v Murski Soboti.

Prav pri energetskih sanacijah stavb je mogoče z novimi pristopi povečati učinkovitost in olajšati izvajalcem delo na objektih, zato bodo v prvi vrsti izpostavljeni prav praktični prikazi strojnih nanosov gradbenih izdelkov, kot so barve, premazi in ometi.

Z napravami Wagner bomo predstavili strojno nanašanje dekorativnih zaključnih slojev, fasadnih barv in notranjih barv JUPOL, izravnalnih mas JUBOLIN ter barv za les in kovino. Udeležencem bomo predstavili tudi sistemsko rešitev za sanacijo razpok na dotrajanih delih ovoja objekta z obnovitvenim barvanjem, ki predstavlja cenejšo alternativo celostni prenovi fasade objekta, v sodelovanju z družbo Z&Z pa predstavili še nov rezalnik za stiropor.

Srečanje izvajalcev zaključnih del v gradbeništvu je tudi tokrat podprl Eko sklad, Slovenski okoljski sklad, na njem pa se bodo predstavila tudi druga podjetja, kot je družba Leskovec, ki bo predstavila načine sidranja za fasadne sisteme v različne izolacijske podlage. 

Program v celoti si lahko ogledate TUKAJ.

 

📍 Lokacija: Monicolor MS d.o.o., Lendavska 29, 9000 Murska Sobota

📆 Termin: 14. 10. 2020 

⏰ Ura: 9:30 - 12:30

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si