Konferenca GBC Slovenija: Kakovostno bivanje v večstanovanjskih zgradbah 18.12.2020

JUB Akademija sodeluje na konferenci  GBC Slovenija: Kakovostno bivanje v večstanovanjskih zgradbah

Bivanjska klima vpliva na naše zdravje in počutje, s tem pa tudi na delovno uspešnost in zato je pomembno, da je le ta zdrava. Novo grajene stavbe so že prilagojene tako novim zakonskim zahtevam kot spremenjenemu načinu bivanja, starejše pa teh standardov pogosto ne dosegajo. Pri prenovi obstoječih stavb smo mnogokrat omejeni in tako prisiljeni iskati kompromisne in inovativne rešitve, da se čim bolj približamo pogojem za zdravo bivanje. Na strokovnem posvetu se bom posvetili prav temu, katere rešitve tako v izbiri materiala kot izvedbi uporabiti, da bomo dosegli cilj, ki so kakovostni bivanjski pogoji. Vabljeni, da se nam pridružite.

 

 

📍 Lokacija: ZOOM

📆 Termin: 18.12.2020

⏰ Ura: 9:00 - 11:30 

 

 

 

 

Prijave možne na: https://gbc-slovenia.si/ 

 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si