Новости во 2016 година

Почитувани,

Како и секоја година, ние во JUB и оваа година Ви подготвивме некои новитети, кои ќе Ви олеснат да направите збогатена и поконкурентна понуда на производи за завршни работи во градежништвото. Ја обновивме понудата на производи за керамика и хидроизолации, ја раширивме понудата на DIPI средствата за нијансирање, ја заокруживме понудата на производи за целосни JUBIZOL системи за вградување и во најекстремни услови.

Во продолжение се преставени сите новитети...

Вашиот JUB.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si