JUPOL potuje. JUPOL povezuje.

Vedro JUPOL, ki bo prepotovalo 10 držav in simbolično povezalo milijone zvestih uporabnikov, bo na poti več kot dva meseca.

Jubilejno 50-letnico blagovne znamke JUPOL bomo povezali s praznovanjem v vseh 10 državah, kjer posluje preko svojih družb. Za te namene je z vedrom JUPOL opremila vozilo Nissan Navara, ki bo obiskalo številna mesta in s sabo nosilo dobre želje, misli in srečo tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Začetek slovesnega praznovanja bomo obeležil že 21. marca, na prvi pomladni dan, ko bo vedro JUPOL začelo svoje popotovanje po Severni Makedoniji, jo nadaljevalo na Kosovu, Črni gori, Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem, zatem pa še na Madžarskem, Slovaškem in Češkem, ter po dobrih dveh mesecih in po 5.000 prevoženih kilometrih zaključilo svojo pot v Sloveniji.

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si