Zeleni teden, 22. - 26.4.2014

V počastitev dneva Zemlje bomo od 22.4. do 26.4.2014 organizirali »Zeleni teden v Srcu Slovenije«, da bi širši javnosti predstavili ukrepe za učinkovito rabo energije in povečanje rabe obnovljivih virov energije.

Organizirali bomo okroglo mizo, barvno pravljični dan za najmlajše, učencem 8. razredov predstavili ukrepe, ki jih za nižjo porabo energije lahko izvedejo doma ter poklice prihodnosti. Zadnja dva dneva sta namenjena širši javnosti. Organizirali bomo predavanje o energetski učinkovitosti in izvedli delavnice za najmlajše z animacijskim programom.

Vabljeni!

 

Program

OKROGLA MIZA, torek, 22. april ob 18.00
Okrogla miza »Ali znamo varčevati z energijo« z varuhinjo človekovih pravic, gospo Vlasto Nussdorfer, z direktorico oskrbovalne verige JUB, gospo Natašo Iršič Bedenik, ki vestno skrbi, da JUB sledi zakonodaji in ustreza vsem smernicam na področju varovanja okolja ter drugimi uglednimi gosti.

Na okrogli mizi želimo predstaviti ukrepe za energetsko učinkovitost, hkrati pa bomo razpravljali tudi o vprašanjih, kakšne so človekove pravice do čistega okolja, kako so lahko občine povezane z ekologijo, kako tudi občane vključiti v projekte energetske učinkovitosti in kako se lahko podjetja odločajo za varčevalne ukrepe.

BARVNO PRAVLJIČNI DAN, sreda, 23. april od 8.30 dalje
V okviru barvno pravljičnega dneva se bodo otroci preko barv, zgodb o prijateljstvu in delavnice seznanili z osnovnimi barvami, njihovim prelivanjem, barvnimi kartami in ustvarjanjem novih barv. V družbi simpatične maskote Bojana bodo spoznali tudi prave stenske barve, poprijeli vsak za svoj čopič in ustvarili vsak svoj pisani izdelek.

PREDAVANJE BARVNI TRENDI 2014, sreda, 23. april od 16.00 dalje
Predstavili vam bomo JUB-ove barvne trende 2014, barvne trende v notranjih prostorih, na fasadnih površinah in uporabnost dekorativnih tehnik v notranjih prostorih. JUB Design Studio v Dolu pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani.

AKTIVNOSTI ZA UČENCE 8. RAZREDOV, četrtek, 24. april od 8.30 dalje
Za učence 8. razredov bo organizirano predavanje z naslovom »Kaj lahko naredim za nižjo porabo energije doma?«, predstavitev okoljskih poklicev prihodnosti in ogled Tehnološko raziskovalnega centra JUB.
 

PREDAVANJI O ENERGETSKI UČINKOVITOSTI ZA SIRŠO JAVNOST, petek in sobota, 25. in 26. april
"Kako lahko varčujem z energijo?" Dogodka sta namenjena širši javnosti. Seznanili vas bomo z ukrepi za energetsko učinkovitost, možnimi finančnimi prihranki in različnimi razpisi, ki so prebivalcem na voljo za izvedbo različnih ukrepov za večjo energetsko učinkovitost.

Vabilo na predavanje

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si