JUB na 56. Sejmu Dom v Ljubljani

 

JUB je na letošnjem sejmu Dom 2017 prisoten s še pestrejšim programom kot v preteklosti. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišču od 7. do 12. marca 2017. Zdaj že tradicionalno bo JUB razstavljal v osrednjem prostoru dvorane Fontana

Na lanskoletnem sejmu DOM se je s sistemom JUBHome base predstavil takratni najnovejši član Skupine JUB, JUBHome d.o.o., njihova glavna novost letošnjega sejma pa bo predstavitev celotne hiše JUBHome.

Poudarki JUB-ovega programa bodo tudi tokrat razdeljeni med notranje barve JUPOL in fasadne sisteme JUBIZOL. Vidno mesto bo na letošnjem sejmu pripadalo JUPOL Gold-u, naši visokopokrivni, pralni in okolju prijazni barvi, ki je uporabna za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov ter je na voljo v več kot 10.000 barvnih odtenkih. 

Pod soji sejemskih žarometov bodo tudi toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL. Fasadni sistemi omogočajo do 40 % prihranka energijske porabe pri ogrevanju, zagotavljajo visoko raven ekološke osveščenosti in so v celoti izdelani v Sloveniji. Celotna izpostavitev bo tako poskrbela, da se boste lahko obiskovalci podrobno seznanili in poučili o vseh prednostih, ki jih ponujajo JUB-ovi izdelki. 

Strokovno osebje JUB-a bo ves čas trajanja sejma zagotavljalo, da boste obiskovalci dobili vse odgovore na vaša vprašanja, prijazne hostese pa bodo poskrbele, da bo dogajanje na sejmu zanimivo in pestro prav za vsakogar izmed nas. Na LCD ekranu si boste lahko ogledali filmčke s praktičnim prikazom JUB izdelkov. 

Seveda pa nismo pozabili niti na najmlajše obiskovalce sejma, ki jih bo razveseljevala JUB-ova maskota Bojan. Tisti pogumni, ki se bodo z Bojanom še fotografirali, pa bodo nagrajeni s čokoladicami, ki jih ima Bojan vedno pri sebi.
 
Obisk sejma Dom 2017 bo tako zagotovo zanimiv za celotno družino. Lepo vabljeni. 

Program JUB Home Painter vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si