Dekorativne tehnike - zunanje

Izjemne nove tehnike in materiali vam omogočajo, da svojo identiteto, ideje, kreativnost in izvirnost izrazite tudi na zunanjih površinah svojega doma. Ljudje se vedno pogosteje odločajo za moderne rešitve na zunanjih površinah, ki so izvedene na posameznem delu ali celotni površini stavbe. Takšne rešitve predvidevajo detajle brez nadstreškov, izvedbo različnih dekorativnih tehnik, uporabo intenzivnih temnih nians in strukture, ki so lahko čisto gladke ali pa izrazito hrapave.

Dekorativne tehnike se lahko izvajajo delno in na celotni površini:

  • fasadna površina

  • obdelava podzidka 

  • obdelava vertikalne betonske površine.

Izvedba dekorativne tehnike je pogosto imitacija različnih naravnih materialov. Je cenejša in manj zahtevna od vgradnje le teh, ne obremenjuje nosilnosti podlage in nudi popolno zaščito površine, Ker je material homogen, je do popolnosti ohranjena funkcionalnost zaključnega sloja. Izvedba in vzdrževanje sta hitrejša, lažja in cenejša.  Površina vsebuje zaščito pred algami in plesnimi ter zagotavlja odlično vodoodbojnost ne glede na strukturo in obdelavo.

JUBIZOL Decor dekorativne tehnike omogočajo izvirno individualno podobo objekta, so trajne in zagotavljajo odlično zaščito površine.

JUBIZOL Decor Beton look

JUBIZOL Decor Brick

JUBIZOL Decor Natural stone

JUBIZOL Decor Panel stone

JUBIZOL Decor Stone wall

JUBIZOL Decor Travertin

JUBIZOL Decor Wood

Program JUB Design Studio vam olajša izbiro barv in tekstur na tipskih primerih.
Če želite, da barvno študijo za vaš objekt izdela arhitekt, pošljite naročilo. Cena barvne študije je 48,80 EUR. Ob nakupu kateregakoli JUBIZOL fasadnega sistema, vam priznamo popust v višini stroška izdelave barvne študije.
Kontakti JUB Design Studio: JUB Kemična industrija d.o.o.; Dol pri Ljubljani 28; 1262 Dol pri Ljubljani; T: +386 1 588 43 90, E: design-studio@jub.si